Dobrý výsledek 6.místo v soutěži "MÁME VYBRÁNO" v kategorii cena veřejnosti. A poděkování. Více v článku ...

17.09.2020 09:50

Vážení přátelé a příznivci našeho smržovského kostela,

 

děkujeme všem moc a moc za hlasování v soutěží veřejných sbírek MÁME VYBRÁNO v kategorii „Cena veřejnosti“, kterou - jak víte-vyhlašuje Institut pro památky a kulturu na pomoc neziskovým organizacím pečujícím o památky.

 

Hlasování veřejnosti bylo letos poprvé rozděleno do dvou kol , z 289 sbírek postoupilo 14 krajských finalistů. Ti pak během letních prázdnin usilovali o přízeň tisíců hlasujících tak, jako již devět uplynulých let. Mezi tyto finalisty bylo rozděleno 110 tisíc korun podle počtu hlasů pro jednotlivé sbírky.

 

Máme velkou radost, že naše sbírka se umístila na krásném 6. místě !! a obdrželi jsme 9 000 korun! !!. Bylo to příjemné překvapení a velké potěšení . 

Díky vám všem , kteří nám nejen finančními příspěvky, ale i tímto hlasováním pomáháte splnit velké přání - slyšet hrát v kostele sv. Archanděla Michaela nové varhany.

Je to přání též i mnohých z vás, kteří se často ptáte - jak pokračuje restaurování varhan? Pokračuje, pomalu, ale věříme, že nám bude moci třeba náš varhaník pan Hans Lau za několik ( ?) let zahrát a my budeme potichoučku poslouchat.

Ještě jednou poděkování všem ze Smržovky, z Tanvaldu, z Jablonce, z Liberce, z Prahy, z Lučan a z mnoha dalších míst, odkud jste odpověděli na naši prosbu a posílali své hlasy.do soutěže veřejných sbírek.

 

Díky - s pozdravem od “ Michaela“

Věra Koulová  

Kontakt

Spolek Michael Spolek Michael

Občanská 322
adresa pro poštovní zásilky: Luční 346 Smržovka
468 51 Smržovka

Martin Jakoubek - předseda

Telefon:728845125
Email:455455@seznam.cz



Tvorba webu, editace - Martin Jakoubek
email: 455455@seznam.cz

Děkujeme všem, kteří přispíváte na opravy kostela finančními dary nebo provedenými pracemi. Děkujeme samozřejmě městu Smržovka a jsme vděčni pracovníkům všech odborům městského úřadu za aktivní pomoc, kterou nám poskytují celoročně.

Veřejná sbírka pokračuje.
Budeme proto vděční za každý obnos,
který pošlete na účet 268250895 / 0300
nebo odevzdáte do pokladničky v kostele a ujišťujeme Vás , že veškeré prostředky budou použity výhradně na opravu našeho kostela.
728 845 125 - Martin Jakoubek 455455@seznam.cz